Armada Logó


EN
HU

Megváltozott a telefonszámunk és a címünk

2016-07-09
Olvass tovább
>

1074 Budapest Wesselényi u 73.  Az új telefonszám : 1 950-9117

25-55 év közötti férfiak várunk Benneteket

2015-10-12
Olvass tovább
>

Játékfilmekhez, reklámfilmekhez várjuk azon férfiak reisztrálását, akik még nem voltak az Armadában. Regisztrálni lehet személyesen szerdánként az irodánkban, de már van online regisztrációs lehetőség is. További egy lehetőség, veszíteni való nincs. Férfiakból mindig hiány van !

ONLINE REGISZTRÁCIÓS LEHETŐSÉG !!!  

2015-09-24
Olvass tovább
>

ONLINE REGISZTRÁCIÓS LEHETŐSGÉ !!!  Mostantól lehetőség van interneten keresztül is a regisztrációra, amely ingyenes. Feltétele az adatok pontos kitöltése, legalább 2 db jó minőségű fotó ( lehetőleg stúdióban készült portré és egész alakos!). Az adatokat ellenőrizzük, és ha a fotók is jó minőségűek elfogadjuk a regisztrációt és már benne is vagy a nyilvántartásban!! Ha valami pontosításra ill. kiegészítésre szorul, akkor azt jelezzük és küldünk emailt. Amennyiben rossz minőségű a fotó, akkor a stúdiónkban van lehetőség fotó készítésére a regisztrációs napokon 1500 Ft ellenében.

Természetesen továbbra is megmarad az irodai regisztráció lehetősége a korábbiak szerint. Kiskorúak csak szülői engedéllyel, tehát személyesen tudnak regisztrálni az irodánkban, az ő online regisztrációjukat nem tudjuk elfogadni!

FIGYELEM!!!

2015-11-12
Olvass tovább
>

A Facebook-on a regisztrált tagokat felvesszük az Armadás munkák csoportba, ahol naprakész információkat teszünk közzé az aktuális munkákkal kapcsolatban!Kizárólag a már regisztrált tagok jelentkezését fogadjuk el!!